Home/Ostale čestitke/Pozivnica za Noć vještica – Jezive bundeve

Pozivnica za Noć vještica – Jezive bundeve

6.00

Organizirate li savršeno strašan tulum za Noć vještica, ova će Vam pozivnica pritom zajamčiti dašak jezovite originalnosti. Naslovnica je krvavo crvene boje, unutrašnjost se sastoji od 2Dprikaza nacerenih bundeva koje ne garantiraju ništa “dobro”. Iza bundeva je printana podloga sa krvavim natpisom “Happy Halloween”.

Discount per Quantity

Quantity 12 - 34 - 78 - 1516 - 4950 - 399400 - 1000
Price 6.005.705.585.465.405.104.80

Personalizacija iznosi 5 € po čestitki

SKU: 175240 Category: Tag:

Description

Organizirate li savršeno strašan tulum za Noć vještica, ova će Vam pozivnica pritom zajamčiti dašak jezovite originalnosti. Naslovnica je krvavo crvene boje, unutrašnjost se sastoji od 2D prikaza nacerenih bundeva koje ne garantiraju ništa “dobro”. Iza bundeva je printana podloga sa krvavim natpisom “Happy Halloween”.

Uz čestitku dolazi i kuverta, te za dodatnih 5 € možete dobiti i personaliziranu poruku koja se urezuje ili printa na unutarnju stranu.

HANDMADE proizvod – Dizajn čestitke je autorski rad, a sama čestitka se nakon oblikovanja i izrezivanja motiva laserom, ručno spaja i ljepi.

POP UP čestitka je poklon koji se čuva cijeli život!

 

 

Gdje nema mašte, nema ni horora, a maska govori više od lica.

Mrtvi ponovno ustaju, šišmiši lete, teror napada i krici odjekuju, jer večeras je Noć vještica.

 

 

 

 

 

Tražite originalan i kreativan poklon za sve ljubitelje strave?

Naša 2D čestitka savršeno je rješenje za Vas. Naslovnica je krvavo crvene boje, unutrašnjost se sastoji od 2D prikaza nacerenih bundeva koje ne garantiraju ništa “dobro”. Iza bundeva je printana podloga sa krvavim natpisom “Happy Halloween”.

 

 

 

 

Organizirate tulum za Noć vještica, a ne znate kako “namamiti” goste?

Ova čestitka će obaviti posao umjesto Vas i prenijeti Vaše uzbuđenje povodom Noći vještica svima kome poklonite ovu čestitku.

 

 

 

 

 

Prenesite uzbuđenje zbog trenutaka koji se ne zaboravljaju u materijalnom obliku, obliku ove čestitke koja će isto tako dugo pamtiti i čuvati te trenutke, vječno.

 

 

 

     PERSONALIZACIJA VAŠE ČESTITKE

 

 

Za dodatnih samo 5 €, za Vas ćemo personalizirati čestitku i unijeti tekst po Vašoj želji ili staviti željenu fotografiju.

Prenesite Vaše želje, osjećaje, pozdrave i poruke koje će zauvijek ostati zabilježene u materijalnom obliku, u obliku ove čestitke.

Additional information

Dimensions 17 × 12 cm
Go to Top