Opći uvjeti korištenja

Korištenje

Creative-popups.com WebShop može se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema Uvjetima kupnje koji su niže navedeni.

Molimo Vas da Uvjete kupnje koji slijede obavezno pažljivo pročitate prije korištenja http: creative-popups.com odnosno Creative-popups.com WebShopa u svrhu ostvarivanja kupnje proizvoda oglašenih na istom ili dobivanja informacija o pojedinom proizvodu.  Kada pristupate kupnji naših proizvoda putem online kupnje  ili posjećujete ove internet stranice radi dobivanja informacija o pojedinom proizvodu, smatra se da ste se upoznati i da ste suglasni s ovim Uvjetima kupnje, u suprotnom Git d.o.o. se oslobađa svake odgovornosti.

Ako niste suglasni sa ovim Uvjetima kupnje tada nemojte koristiti ovu web stranicu u svrhu kupnje proizvoda ili pribavljanja informacija o istima.

Pojmovi

 • Prodavatelj je trgovačko društvo Git  o.o., Vatroslava Lisinskog 6, Varaždin, OIB: 83058532881, Git trgovačko društvo za grafičku i izdavačku djelatnost, informatički inženjering i trgovinu, društvo s ograničenom odgovornošću.
 • Creative-popups.com WebShop je web stranica https://creative-popups.com u vlasništvu Prodavatelja.
 • Online kupnja ili internet prodavaonica je ostvarivanje kupnje proizvoda putem Creative-popups.com,
 • Proizvodi su svi proizvodi koji su istaknuti na Creative-popups.com a koje je moguće kupiti putem online kupnje .
 • Korištenje Creative-popups.com je pristup stranici https://creative-popups.com radi dobivanja informacija o sadržaju iste i/ili ostvarivanja internet kupnje.
 • Korisnik Creative-popups.com je svaka osoba koja web stranicu https://creative-popups.com koristi u svrhu ostvarivanja kupnje proizvoda oglašenih na istoj ili dobivanja informacija o pojedinom proizvodu.
 • Kupac je svaka osoba koja je nakon pregleda i odabira proizvoda izvršila registraciju svojih podataka te naručila proizvod.
 • Prihvaćena ponuda je je ponuda po kojoj je izvršena uplata.
 • Ugovor o kupoprodaji je između prodavatelja i Kupca sklopljen u trenutku kada Kupac plati robu.

Uvjeti kupnje

Postupak,  te uvjeti kupnje/prodaje proizvoda putem Creative-popups.com definirani su kroz sljedeće parametre : naručivanje proizvoda, cijena proizvoda, dostava, plaćanja, jamstvo, reklamacije i povrat, zaštita tajnosti osobnih podataka, intelektualno vlasništvo i druga pitanja vezana uz korištenje Creative-popups.com i online kupnje.

Korištenjem Creative-popups.com smatra se da je korisnik iste upoznat s ovim Uvjetima kupnje te da iste prihvaća.  Prodavatelj otklanja svaku odgovornost za sporna pitanja koja bi eventualno mogla proizaći iz razloga što Korisnik Creative-popups.com nije pročitao Uvjete kupnje.

GIT d.o.o. zadržava pravo na korištenje izrađenog dizajna u promotivne svrhe. Ukoliko se ne slažete s time, molimo pošaljite svoje podatke na [email protected].

Registracija

Kupac može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Ugovor u ime i za račun maloljetnika i potpuno poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili skrbnici, a djelomično poslovno sposobne osobe ugovor mogu zaključiti samo uz suglasnost njihovog zakonskog zastupnika ili skrbnika.  Za postupanje suprotno ovoj odredbi Prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost. Korisnici Creative-popups.com dužni su dati točne, važeće i potpune osobne podatke prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca, a suprotno postupanje ovlašćuje Prodavatelja da uskrati takvom korisniku pristup ili ostvarenje  svih ili dijela usluga koje nudi „Creative-popups.com WebShop“.

Naručivanje proizvoda

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na Creative-popups.com WebShopu. Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca Kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke. Kupac je ovlašten izabrati mogućnost da ga Prodavatelj informira o novim proizvodima, proizvodima na akciji sl. (newsletter). Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljene upute za potvrdu registracije i e-maila.

Proizvodi koje je moguće kupiti oglašeni su na Creative-popups.com WebShopu.  Proizvodi se naručuju putem košarice i neopozivi su. Prodavatelj se obvezuje isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama. Ugovor o kupoprodaji proizvoda između Kupca i Prodavatelja zaključen je trenutkom plaćanja proizvoda.

Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat će Kupca e-mailom i/ili telefonski po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni.

Otprema i dostava proizvoda

Proizvode koji su plaćeni bit će isporučeni Kupcu u okvirnom roku od 2 do 10 radnih dana. Rok počinje teći od trenutka kada Prodavatelj zaprimi uplatu na žiro računu Prodavatelja.  U slučaju da Kupljeni proizvod Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome će obavijestiti Kupca radi dogovora o novom roku isporuke. U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora.

Dostavu naručenih proizvoda Prodavatelj naplaćuje u paušalom iznosu od 20 kn za iznose do 500 kn, dok je dostava za narudžbe preko 500 kn besplatna za područje Republike Hrvatske. Ukoliko se roba dostavlja van Republike Hrvatske kupac snosi sve troškove paketne dostave.

Cijena artikla i dostave ne uključuje eventualne carinske troškove niti bilo kakve posebne naknade odredišne države. Kupac snosi odgovornost za sve navedene troškove te se prije naručivanja treba informirati u ispostavi carinske uprave države u koju se paket šalje oko uvjeta i pravila te mogućih dodatnih troškova jer povrat sredstava uzrokovanih izmjenama carinske uprave države u koju se pošiljka šalje neće biti moguća.

Sve ostale nepredviđene troškove ne snosi GIT d.o.o.

Dostavu vrši Prodavatelj (putem svojih djelatnika) ili angažiranjem renomirane dostavne (kurirske) službe.

GIT d.o.o. zadržava pravo izmjene ponuđenih proizvoda za dostavu poštanskim putem u bilo kojem trenutku.

Proizvodi će biti složeni i zapakirani na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Prilikom preuzimanja dostavljenih proizvoda Kupac je dužan obaviti pregled pošiljke na sljedeći način:

 • provjeriti postoje li eventualno vidljiva vanjska oštećenja na pošiljci i/ili na samim proizvodima koji se nalazi unutar pošiljke i odmah ih reklamirati dostavnom radniku, te odbiti preuzeti isporučene proizvode na kojima su vidljiva oštećenja
 • obavezno otvoriti pošljku pred dostavljačem i usporediti dostavljene proizvode s računom, a ukoliko nešto nedostaje ili su isporučeni proizvodi koji nisu naručeni, odmah ih reklamirati dostavnom radniku jer naknadne reklamacije Prodavatelj ne će uvažiti.

Pri preuzimanju dostavljenih proizvoda provjera ispravnosti narudžbe ovisi o Kupcu. Potpisom potvrde o primitku pošiljke Kupac je suglasan da nema prigovora na isporučene proizvode. Ako je Kupac prilikom pregleda dostavljenih proizvoda na gore opisan način našao razlog za reklamaciju, robu treba odmah reklamirati dostavljaču jer naknadne reklamacije ne uvažavamo.

Prilikom dostave, uz dostavljene proizvode, Kupac dobiva sve isprave koje prate proizvod ( jamstveni list, obavijest o proizvodu, upute za korištenje, tehnička uputa, izjava o sukladnosti i dr.), te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je Kupac pregledom pošiljke uočio da su preuzeti proizvodi bez oštećenja, da kvantitativno i kvalitativno odgovaraju proizvodima s računa te da su uz proizvode isporučene sve isprave sukladno zakonskim propisima.

U slučajevima kada Kupac naručene i plaćene proizvode odbije preuzeti ili mu iste nije moguće uručiti, prodavatelj ima pravo tražiti od Kupca naknadu troškova manipulacije i transporta.

Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu.

USLUGA NARUČIVANJA I DOSTAVE POŠILJAKA POŠTANSKIM PUTEM IZVAN HRVATSKE

GIT d.o.o. zadržava pravo obustave ove usluge u bilo kojem trenutku, uz prethodnu obavijest registriranih korisnika na odgovarajući način.

Naručitelj odgovara za ispravnost svih unesenih podataka prilikom kupovine artikala. Naknadne promjene nisu moguće.

Plaćanje

Proizvode naručene u Creative-popus.com WebShopu s troškovima dostave (ako ih ima) Kupac se obvezuje platiti Prodavatelju jednim od sljedećih načina plaćanja:

 • Općom uplatnicom
 • Pouzećem (prilikom dostave)
 • Gotovinom na blagajni trgovine

Cijene

Cijene svih proizvoda izražene su u hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om za sve posjetitelje koji u izborniku odaberu HR kao jezik. Cijene za posjetitelje koji odaberu EN kao jezik su izražene u EUR-ima.

Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti. Također, Prodavatelj je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popust, dnevne ili tjedne akcije, akcije za pojedini proizvod, grupu proizvoda i/ili za sve proizvode.

Neovisno od prethodne točke ovih Uvjeta kupnje, sva naručena roba biti će isporučena po cijenama na prihvaćenoj ponudi, ukoliko GIT d.o.o. ima robu na skladištu. Cijena robe utvrđena je za svaki proizvod pojedinačno.

Povrat / Reklamacija

Reklamacije

U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni proizvodom, isti možete zamijeniti ili vratiti u zamjenu za novac unutar 14 dana od primitka. Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio originalno isporučen.  Ukoliko ustanovite, prilikom prve uporabe, da je roba koju ste dobili neispravna, molimo vas da nas kontaktirate u roku od 14 dana kako bismo u što kraćem roku izvršili zamjenu za ispravan uređaj.  U slučaju povrata robe Kupac je dužan uputiti opravdanu reklamaciju  Prodavatelju pismenim putem na adresu sjedišta i/ili na e-mail adresu naznačene u ovim uvjetima. U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, Prodavatelj će Kupcu nadoknaditi njegove poštanske troškove povrata robe i eventualnu vrijednost robe koju nije više u mogućnosti isporučiti.

Reklamacije kupci mogu javljati putem telefona 042 211 877 ili putem maila [email protected]. Kupac bi prilikom javljanja trebao znati broj narudžbe, broj računa ili svoje korisničko ime kako bismo mogli ući u trag narudžbi.

Jednostrani raskid ugovora

Odredbom članka 72. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14), propisani je da Potrošač ima pravo, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu u roku od 14 dana, a člankom 72.,stavak 2.propisano je da rok počinje teći od dana kada je Potrošaču (Kupcu) ili trećoj osobi određenoj od strane Potrošača predana u posjed roba koja čini predmet ugovora.

Člankom 77.stavak 1. Zakona o zaštiti potrošača, propisano je da Potrošač (Kupac) u slučaju jednostranog raskida ugovora mora izvršiti povrat robe bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od kada je obavijestio trgovca o svojoj odluci da raskine ugovor.

Povrat robe se vrši na adresu Prodavatelja: Git d.o.o., Vatroslava Lisinskog 6, 42000 Varaždin.

Kupac, u svim slučajevima kada vrši povrat proizvoda po bilo kojoj osnovi, proizvod koji vraća Prodavatelju dužan vratiti u originalnoj ambalaži, kompletan sa svim pripadajućim dijelovima i dokumentacijom, a svaka oznaka kojoj je svrha ukazati kako proizvod nije korišten ili oštećen ne smije biti uklonjena ili oštećena (osim u slučajevima kada se ostvaruje pravo iz jamstvenog lista o odnosu na oznake koje ukazuju da proizvod nije korišten).

U slučaju jednostranog raskida ugovora ili reklamacije, Prodavatelj se obavezuje da će povrat novca izvršiti najkasnije u roku od 14 dana od dana primitka vraćenog proizvoda, na isti način na koji je Potrošač izvršio uplatu.Ukoliko je od strane Potrošača došlo do umanjivanja vrijednosti proizvoda, Prodavatelj će u dogovoru s Kupcem, odrediti razumno umanjenje iznosa povrata novca.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora možete skinuti na linku: OVDJE.

Izmjena

Prodavatelj je ovlašten, bez prethodne obavijesti, mijenjati sadržaj ovih Uvjeta kupnje, asortiman proizvoda, cijene istih, druge podatke vezane uz web shop kao i sav ostali sadržaj Creative-popups.com WebShopa zbog čega su Korisnici Creative-popups.com WebShopa dužni prilikom svake posjete istoj web stranici pregledati sadržaj iste. Suprotno postupanje oslobađa Prodavatelja bilo kakve odgovornosti.

Intelektualno vlasništvo

Prodavatelj daje pravo Kupcima koristiti sve usluge na Creative-popups.com WebShopu samo za osobne potrebe, u nekomercijalne svrhe. Promjena sadržaja na Creative-popups.com  WebShopu, u bilo kojem njegovom obliku, zabranjena  je kao i kopiranje, javno izvođenje i sl. Uporaba sadržaja Creative-popups.com WebShopa  na drugim web stranicama je zabranjen.

Prodavatelj zadržava pravo dati prava za objavljivanje bilo kojeg materijala, dijelova Creative-popups.com WebShopa trećoj osobi samo u slučaju sklopljenog ugovora koji uređuje prava i obveze Prodavatelja i trećeg koji objavljuje informaciju.

Pri kupnji bilo kojeg proizvoda, koji je predmet autorskih prava ili prava intelektalnog vlasništva, Prodavatelj ne daje nikakva dodatna prava korištenja i objavljivanja, osim izrijekom dano pravo ili dozvola od proizvođača / distributera proizvoda.

Ostale internet stranice

Kada Creative-popups.com WebShop odgovarajućim linkovima pruža mogućnost posjeta drugih web stranica drugih osoba, iste nisu u vlasništvu Prodavatelja i ovi Uvjeti kupnje u slučaju korištenja predmetnih web stranica na primjenjuju se u odnosu na Prodavatelja i Kupca. Prodavatelj te web stranice ne kontrolira i ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo koju od njih ili njihov sadržaj. Posjet tim stranicama u cijelosti je na vlastiti rizik Kupca i Prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost.

Dio web stranica Creative-popups.com Internet prodavaonice predviđen je za oglašavanje i oglašivači su odgovorni da ti materijali budu usuglašeni sa zakonskim normama i pravilima. Git nije odgovoran za bilo kakve pogreške i nepravilnosti marketinških materijala.

Ostalo

Neke od  fotografija proizvoda  na Creative-popups.com WebShopu  su samo ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati određenim proizvodima u potpunosti. Tehničke specifikacije pojedinih proizvoda su preuzete od strane proizvođača. Prodavatelj ne odgovara za eventualne pogreške u opisu proizvoda.

Točan opis i karakteristike proizvoda zatražite na e-mail adresi: [email protected]

Prodavatelj se oslobađa svake odgovornosti za štetu koja bi mogla nastati na uređajima koji omogućuju pristup Creative-popups.com WebShopu i podacima pohranjenim na istim uređajima prilikom korištenja Creative-popups.com WebShopa ukoliko je ista nastala uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa i sl. te drugih slučajeva za koje nije odgovoran Prodavatelj. Također, prodavatelj je oslobođen svake odgovornosti u slučaju nastanka okolnosti koje onemogućavaju korištenje Creative-popups.com WebShopa.

Prodavatelj  zadržava pravo na objavljivanje sadržaja na engleskom jeziku, u slučajevima kada:

 • se radi o nazivu proizvoda, dijelova istih ili funkcija na engleskom jeziku
 • se radi o izrazima na engleskom jeziku koji su opće prihvaćeni u hrvatskom jeziku odnosno da se radi o zajedničkoj terminologiji
 • postoji rizik da se značajne informacije ne mogu dovoljno precizno prevesti na hrvatski jezik, a da se ne izgubi njihovo značenje i smisao.

 

Tvrtka Git.d.o.o. nije odgovorna ukoliko prestane proizvoditi  određene  proizvode te nije u stanju dostaviti tražene artikle ili broj artikala, a zbog čega je i tvrtka Git.d.o.o. tada prisiljena odustati od stavke iz narudžbe. Ukoliko proizvod nije moguće staviti u košaricu trenutno se ne nalazi na skladištu.

Za svaku daljnu informaciju oko proizvoda koji trenutno nisu na skladištu obratite se našem djelatniku na mail: [email protected] ili putem telefona 042 211 877.

Sigurnost

Prilikom registracije u Creative-popups.com WebShop biti ćete dužni kreirati lozinku koju morate zadržati samo za sebe i ne dijeliti je s drugim osobama. Odgovorni ste za sve akcije i narudžbe koje su naručene pod Vašim korisničkim računom.

Ako znate ili sumnjate da još netko zna Vašu lozinku, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate putem telefona 042 211 877 ili putem e-maila: [email protected], a kako bismo Vam dali upute za izmjenu Vaše lozinke.

Ukoliko postoji bilo kakva sumnja da postoji propust u sigurnosti, GIT d.o.o. ima pravo od Vas tražiti da promijenite lozinku ili može blokirati Vaš korisnički račun.

Creative-popups.com WebShop koristi „cookie“ isključivo kao identifikator sesije, odnosno „cookie“ sadrži tzv. ‘session id’, kako bi se osiguralo da tijekom trajanja sesije webshop prepoznaje i pamti korisnikov preglednik (browser), a samim time i korisnika te na taj način omogući kupnju.

Ova Internetska stranica privatno je vlasništvo. Sva međusobna komunikacija i interakcija koja se odvija putem ovih Internetskih stranica mora biti u skladu s ovim Općim uvjetima poslovanja i korištenja. Krajnji korisnici ne smiju putem ove Internetske stranice objavljivati ili prenositi bilo kakve materijale koji ugrožavaju, ili na bilo koji način krše prava drugih, bilo kakav materijal koji je po svojoj prirodi nezakonit, ugrožavajući, uvredljiv, klevetnički, koji narušava ili ugrožava privatnost, koji je vulgaran, opscen, ili na drugi način nepoželjan u odmjerenoj komunikaciji, koji potiče na protupravne aktivnosti, ili na drugi način krši bilo koji propis te koji, bez izričitog, prethodnog, pismenog odobrenja tvrtke GIT d.o.o., sadrži oglašavanje ili ponudu bilo čijih proizvoda i usluga. Krajnji korisnik ne smije koristiti ovu Internetsku stranicu za oglašavanje ili izvođenje bilo kakve komercijalne, vjerske, političke, ili nekomercijalne promidžbe.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Registracijom na Creative-popups.com WebShop ili pristupanjem putem Creative-popups.com mobilne aplikacije dajem suglasnost da GIT d.o.o., i njegovi poslovni partneri prikupljaju, obrađuju te međusobno prosljeđuju i razmjenjuju sljedeće podatke (dalje u tekstu: obrada podataka): moje osobne podatke navedene u registracijskoj formi te podatke o mojim narudžbama.

Spomenutu suglasnost za obradu podataka dajem u svrhe upoznavanja GIT d.o.o. s mojim kupovnim navikama, kao i u informativne svrhe te svrhe promidžbe usluga i proizvoda GIT d.o.o. i partnera za sve vrijeme trajanja moje registracije, kao i za ostale promidžbene potrebe pružatelja usluga.

Upoznat sam s pravom da u svakom trenutku mogu u cijelosti povući ovu izjavu o suglasnosti.

Povlačenjem izjave o suglasnosti u cijelosti će prestati obrada mojih podataka kao i moja registracija u Creative-popups.com Internet prodavaonici.

Upoznat sam i s pravom da u svakom trenutku mogu i djelomično povući ovu izjavu o suglasnosti za obradu podataka (odjava sa newslettera – u promotivne svrhe).

Kupac može na vlastiti zahtjev zatražiti brisanje svojih osobnih podataka iz baze GIT Internet prodavaonice telefonskim putem ili putem e-maila.

Dostupnost Creative-popups.com Internet prodavaonice

Iako Vam GIT nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, GIT ne može grarantirati da će usluge na Creative-popups.com Internet prodavaonici odgovarati Vašim potrebama.

Pristup na internetske stranice Creative-popups.com Internet prodavaonice (https://creative-popups.com) ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja te u slučajevima nepredviđenih okolnosti koje ćemo nastojati otkloniti u najkraćem mogućem roku.

Informacije o trgovačkom društvu

GIT d.o.o.

Vatroslava Lisinskog 6

42000 Varaždin

Adresa elektroničke pošte: [email protected]

Info telefon: 042 211 877

Radno vrijeme telefonskih operatera je radnim danom od 8:30 do 15:00.

Vikendom i blagdanima korisnička podrška nije dostupna.

Tvrtka upisana u trgovački registar: Trgovački sud u Varaždinu / broj / Tt-10/2581-2/

OIB: 83058532881

D-U-N-S: 499560647

VIES HR83058532881

IBAN:

RBA: HR7524840081100477967,

ZABA: HR5323600001101745689,

PBZ: HR3423400091100196218

 

Iznos temeljnoga kapitala društva: 24.000,00 kn / u cijelosti uplaćen u novcu

Direktor i član uprave društva: Denis Terzić

Matični broj: 3528618

OIB: 83058532881