Naša POPUP priča

25-godišnja tradicija poslovanja na području grafike, informatike i trgovine nas je odvela na mnoga putovanja i zato imamo tisuće priča za ispričati, ali moramo priznati da je ovo definitivno jedna od najljepših i najkreativnijih iz naše “knjige”.

POP UP čestitke prepoznate su diljem svijeta, no u našim krajevima gotovo da i nisu zastupljene. Nas je ova priča istog trena inspirirala i bacili smo se na posao.

Tvrtka Git d.o.o. već dugi niz godina djeluje u srodnim područjima, te su naši stručnjaci spremno prihvatili novi izazov. Na ovim stranicama vam predstavljamo sasvim posebne POP UP čestitke koje su nastale od srca!

Uz izuzetan dizajn, kvalitetan papir i modernu lasersku tehnologiju kojom se izrezuju oblici, sastavni dio procesa nastajanje svake čestitke su i marljive ruke koje iz djelića stvaraju nevjerojatnu POP UP priču.

S obzirom na to da u svakodnevnom poslovanju ulažemo kontinuirane napore kako bi ostvarili što pozitivniji utjecaj na okolinu, a time i okoliš u cijelosti, želja nam je sve iskoristive materijale i viškove nastale tijekom proizvodnje pojedinih proizvoda iskoristiti, a ne baciti. Upravo zato osmislili smo 2D čestitke koje su izrađene iz drvenih elemenata i recikliranog papira, točnije naših svakodnevnih viškova.

Ništa ne bacamo, već stvaramo nove proizvode i nove vrijednosti, a time kontinuirano radimo na što pozitivnijem utjecaju na okoliš.

Inače, tvrtka Git d.o.o. iz Varaždina posluje već 25 godina te je univerzalno prepoznata po grafici, informatici i trgovini (izrada pečata). S obzirom na to da je vizija tvrtke kontinuirani razvoj „inovacijama do uspjeha“, uz sve navedeno zaposlenici tvrtke neprestano razvijaju i pružaju nove usluge i proizvode, a među njima su od 2016. godine i POP UP čestitke.

Ideja, dizajn, izrada i predstavljanje čestitki svijetu – sve su to faze koje odrađuju GIT-ovci, kontinuirano razvijajući i unapređivajući proizvodne procese, a sve kako bi kupci i klijenti bili zadovoljni, te POP UP čestitke prepoznali kao poklon koji se čuva cijeli život!

Tvrtki GIT d.o.o. iz Varaždina su u sklopu poziva “E-impuls” dodijeljena bespovratna sredstva za projekt “Proširenje kapaciteta tvrtke GIT razvojem poslovne jedinice za proizvodnju 3D čestitki” koji će se provoditi 14 mjeseci.

NAZIV PROJEKTA:

“Proširenje kapaciteta tvrtke GIT razvojem poslovne jedinice za proizvodnju 3D čestitki”

KRATKI OPIS PROJEKTA:

Projekt “Proširenje kapaciteta tvrtke GIT razvojem poslovne jedinice za proizvodnju 3D čestitki” uključuje nabavu potrebne opreme i SW, edukaciju zaposlenika te aktivnosti promidžbe i vidljivosti projekta. GIT d.o.o. ovim projektom osnažuje svoju tržišnu poziciju, jača konkurentnost te pridonosi ostvarivanju pokazatelja Poziva, očuvanje postojećih radnih mjesta te povećanje broja zaposlenih, te povećanje prihoda od poslovanja.

CILJEVI I OČEKIVANI REZULTATI PROJEKTA:

Provođenjem projekta tvrtka povećava efikasnost, jača svoju tržišnu poziciju te ostvaruje mogućnosti širenja poslovanja, a time i povećanje prihoda i broja zaposlenih. Rezultati projekta su nabavljena HW i SW za izradu pop up čestitki, izrađena web stranica, educirani djelatnici za rad s novom opremom i programima.

PROIZVOD I CIJENE

Cijene proizvoda iskazane su u hrvatskm kunama s uključenim PDV-om. Cijene iskazane u eurima su preračunate po fiksnom tečaju 1 € = 7,53450 kn. Trudimo se dati što bolji i točniji opis i sliku naših proizvoda, no ne možemo garantirati da su svi navedeni podaci i slike u potpunosti točni. Ne odgovaramo za pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom tiska ili promijene cijena.

VRIJEDNOST PROJEKTA:

Ukupna vrijednost projekta: 682.097,91HRK

Ukupni iznos prihvatljivih troškova: 682.097,91 HRK

Iznos sufinanciranja EU: 300.000,00 HRK

Vlastita sredstva: 382.097,91 HRK

Razdoblje provedbe projekta: 2017. – 2018.

OPŠIRNIJE…