Home/Turističke čestitke/Čestitka Palme

Čestitka Palme

6.70

Tko od nas ne voli more, plažu, palme i povjetarac u kosi? Pa zašto ne onda baš tom scenom poslati poruku, bez obzira da li čestitate rođendan, životni uspjeh, dobar provod na godišnjem ili jednostavno želite nekome pokazati kako vam jepredivno na vašem godišnjem odmoru. Tragovi u pijesku, školjke i koktelćić u ruci dovoljni su da osobu kojoj je čestitka namijenjena transportiraju u njen djelić raja.

Discount per Quantity

Quantity 12 - 34 - 78 - 1516 - 4950 - 399400 - 1000
Price 6.706.376.236.106.035.705.36

Personalizacija iznosi 5 € po čestitki

SKU: 99289 Category:

Description

Tko od nas ne voli more, plažu, palme i povjetarac u kosi? Pa zašto ne onda baš tom scenom poslati poruku, bez obzira da li čestitate životni uspjeh, dobar provod na godišnjem ili jednostavno želite nekome pokazati kako vam je predivno na vašem godišnjem odmoru. Tragovi u pijesku, školjke i koktelčić u ruci dovoljni su da osobu kojoj je čestitka namijenjena transportiraju u njen djelić raja. Uz plavu boju, ponoćni pogled na palme, more i puni mjesec, ovu čestitku odlikuje izuzetno detaljna izrada i brojni sitni dodaci poput rakova i prstića u pijesku koji cijeloj priči daju dodatnu dubinu.

Unutrašnjost čestitke osim djevojke koja leži na mreži između dvije palme i detalja, krasi fotografija grada, plaže ili znamenitosti po izboru. Naime, na svaku čestitku možemo dodati i posebnu pozadinsku sliku vizure vašeg grada ili obale, a na naslovnicu urezati posebnu poruku.

Uz čestitku dolazi i kuverta te za dodatnih 5 kuna možete dobiti i personaliziranu poruku koja se urezuje ili printa na unutarnju stranu.

HANDMADE proizvod – Dizajn čestitke je autorski rad, a sama čestitka se nakon oblikovanja i izrezivanja motiva laserom, ručno spaja i lijepi.

 

 

Zaplovite bespućima života i pošaljite čestitke svima koji su daleko, a u Vašem srcu tako blizu.

U 3D prikazu pošaljite i prenesite djelić puta, avanture, doživljaja, mjesta i destinacije gdje se nalazite.

 

 

 

 

Kada prođe puno godina ova čestitka će se izvaditi iz kutije i opet će probuditi lijepa sjećanja i najljepše uspomene sa putovanja, ljetovanja i odmora. Dopustite nam da postanemo dio Vaše priče.

 

 

 

 

Želite dragoj osobi prenijeti djelić Vašeg putovanja, a nije pored Vas?

Pošaljite ovu čestitku u obliku 3D kreativne razglednice i obgrlite ju plaštom ljubavi. Za Vas ćemo dostaviti čestitku i na najudaljeniji dio Zemlje kako bi sigurno stigla u ruke voljene osobe.

 

 

 

 

Prenesite uzbuđenje zbog trenutaka koji se ne zaboravljaju u materijalnom obliku, obliku ove čestitke koja će isto tako dugo pamtiti i čuvati te trenutke, vječno. S ovako malim znakom pažnje pokažite kako veliku ljubav imate prema dragoj osobi.

 

 

     PERSONALIZACIJA VAŠE ČESTITKE

 

 

Za dodatnih samo 5 €, za Vas ćemo personalizirati čestitku i unijeti tekst po Vašoj želji ili staviti željenu fotografiju.

Prenesite Vaše želje, osjećaje, pozdrave i poruke koje će zauvijek ostati zabilježene u materijalnom obliku, u obliku ove čestitke.

Additional information

Dimensions 17 × 12 cm
Go to Top