Početna/Božićne čestitke/Sretan Božić – Jelka

Sretan Božić – Jelka

kn50.00

Ovogodišnje blagdane upotpunite lijepim željama i širite veselje sve oko sebe, a to najbolje možete pomoću naše 3D POP UP čestitke Sretan Božić – Jelka! U crveno bež boji ova čestitka idealan je poklon za božićne blagdane, posebice jer u sebi skriva 3D model zelene jelke s čijih grana iskaču zvijezdice, te porukaSretan Božić.

Personalizacija iznosi 5 KN po čestitki

SKU: 109373 Kategorija:

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
2 3 kn47.50
4 7 kn46.50
8 15 kn45.50
16 50 kn45.00
51 200 kn40.00

Opis

Ovogodišnje blagdane upotpunite lijepim željama i širite veselje sve oko sebe, a to najbolje možete pomoću naše 3D POP UP čestitke Sretan Božić – Jelka! U crveno bež boji ova čestitka idealan je poklon za božićne blagdane, posebice jer u sebi skriva 3D model zelene jelke s čijih grana iskaču zvijezdice, te poruka Sretan Božić.

Čestitku možete pokloniti članovima obitelji, prijateljima, poslovnim partnerima i svima kojima želite sve najbolje za blagdane uz podsjetnik da mislite na njih. Sigurni smo da ovaj poklon nikog neće ostaviti ravnodušnim, a možda i završi na božićnom drvcu!

Uz čestitku dolazi i kuverta, te za dodatnih 5 kuna možete dobiti i personaliziranu poruku koja se urezuje ili printa na unutarnju stranu.

HANDMADE proizvod – Dizajn čestitke je autorski rad, a sama čestitka se nakon oblikovanja i izrezivanja motiva laserom, ručno spaja i ljepi.

POP UP čestitka je poklon koji se čuva cijeli život!

Dodatne informacije

Dimenzije 17.5 × 14.5 cm