Home/Turističke čestitke/Čestitka Zagrebačka katedrala

Čestitka Zagrebačka katedrala

60.00

Naša 3D POP UP čestitka vjerno prikazuje Zagrebačku katedralu koja je ujedno i jedan od simbola glavnog grada Hrvatske. Katedrala Uznesenja Blažene Djevice Marije i svetih Stjepana i Ladislava najveća je hrvatska sakralna građevina i jedan od najvrijednijih spomenika hrvatske kulturne baštine.

Discount per Quantity

Quantity 12 - 34 - 78 - 1516 - 4950 - 399400 - 1000
Price 60.0057.0055.8054.6054.0051.0048.00

Personalizacija iznosi 15 KN po čestitki

Personalizacija iznosi 5 € po čestitki

SKU: 109639 Category:

Description

Naša 3D POP UP čestitka vjerno prikazuje Zagrebačku katedralu koja je ujedno i jedan od simbola glavnog grada Hrvatske. Katedrala Uznesenja Blažene Djevice Marije i svetih Stjepana i Ladislava najveća je hrvatska sakralna građevina. Jedan od najvrijednijih spomenika hrvatske kulturne baštine.

Čestitka je idealna kao kreativan suvenir i/ili poklon.

Uz čestitku dolazi i kuverta, te za dodatnih 5 kuna možete dobiti i personaliziranu poruku koja se urezuje ili printa na unutarnju stranu.

HANDMADE proizvod – Dizajn čestitke je autorski rad, a sama čestitka se nakon oblikovanja i izrezivanja motiva laserom, ručno spaja i ljepi.

POP UP čestitka je poklon koji se čuva cijeli život!

 

 

Zaplovite bespućima života i pošaljite čestitke svima koji su daleko, a u Vašem srcu tako blizu.

U 3D prikazu pošaljite i prenesite djelić puta, avanture, doživljaja, mjesta i destinacije gdje se nalazite.

 

 

 

 

Kada prođe puno godina ova čestitka će se izvaditi iz kutije i opet će probuditi lijepa sjećanja i najljepše uspomene sa putovanja, ljetovanja i odmora. Dopustite nam da postanemo dio Vaše priče.

 

 

 

 

 

Želite dragoj osobi prenijeti djelić Vašeg putovanja, a nije pored Vas?

Pošaljite ovu čestitku u obliku 3D kreativne razglednice i obgrlite ju plaštom ljubavi. Za Vas ćemo dostaviti čestitku i na najudaljeniji dio Zemlje kako bi sigurno stigla u ruke voljene osobe.

 

 

 

 

Prenesite uzbuđenje zbog trenutaka koji se ne zaboravljaju u materijalnom obliku, obliku ove čestitke koja će isto tako dugo pamtiti i čuvati te trenutke, vječno. S ovako malim znakom pažnje pokažite kako veliku ljubav imate prema dragoj osobi.

 

 

     PERSONALIZACIJA VAŠE ČESTITKE

 

 

Za dodatnih samo 15.00 kuna, za Vas ćemo personalizirati čestitku i unijeti tekst po Vašoj želji ili staviti željenu fotografiju.

Prenesite Vaše želje, osjećaje, pozdrave i poruke koje će zauvijek ostati zabilježene u materijalnom obliku, u obliku ove čestitke.

 

 

 

Additional information

Dimensions 15 × 16.5 cm
Go to Top