Home/Turističke čestitke/Čestitka Stari grad Varaždin

Čestitka Stari grad Varaždin

35.00

Varaždinski Stari grad jedan je od najljepših simbola ovog grada i nezaobilazna stanica svakog posjetitelja. Bez obzira da li ste starosjedioc ili po prvi puta koračate ulicama ovog baroknog grada, naša 2D čestitka savršeno će poslužiti za lijepe želje i pozdrave ili kao podsjetnik na vrijeme provedeno u Varaždinu.

Discount per Quantity

Quantity 12 - 34 - 78 - 1516 - 4950 - 399400 - 1000
Price 35.0033.2532.5531.8531.5029.7528.00

Personalizacija iznosi 15 KN po čestitki

Personalizacija iznosi 5 € po čestitki

SKU: 109537 Category:

Description

Varaždinski Stari grad jedan je od najljepših simbola ovog grada. Nezaobilazna je stanica svakog posjetitelja bez obzira da li ste starosjedioc ili po prvi puta koračate ulicama ovog baroknog grada. Naša 2D čestitka savršeno će poslužiti za lijepe želje i pozdrave ili kao podsjetnik na vrijeme provedeno u Varaždinu.

Uz čestitku dolazi i kuverta, te za dodatnih 5 kuna možete dobiti i personaliziranu poruku koja se urezuje ili printa na unutarnju stranu.

POP UP čestitka je poklon koji se čuva cijeli život!

 

 

Zaplovite bespućima života i pošaljite čestitke svima koji su daleko, a u Vašem srcu tako blizu.

U 3D prikazu pošaljite i prenesite djelić puta, avanture, doživljaja, mjesta i destinacije gdje se nalazite.

 

 

 

 

Kada prođe puno godina ova čestitka će se izvaditi iz kutije i opet će probuditi lijepa sjećanja i najljepše uspomene sa putovanja, ljetovanja i odmora. Dopustite nam da postanemo dio Vaše priče.

 

 

 

 

 

Želite dragoj osobi prenijeti djelić Vašeg putovanja, a nije pored Vas?

Pošaljite ovu čestitku u obliku 3D kreativne razglednice i obgrlite ju plaštom ljubavi. Za Vas ćemo dostaviti čestitku i na najudaljeniji dio Zemlje kako bi sigurno stigla u ruke voljene osobe.

 

 

 

 

Prenesite uzbuđenje zbog trenutaka koji se ne zaboravljaju u materijalnom obliku, obliku ove čestitke koja će isto tako dugo pamtiti i čuvati te trenutke, vječno. S ovako malim znakom pažnje pokažite kako veliku ljubav imate prema dragoj osobi.

 

 

     PERSONALIZACIJA VAŠE ČESTITKE

 

 

Za dodatnih samo 15.00 kuna, za Vas ćemo personalizirati čestitku i unijeti tekst po Vašoj želji ili staviti željenu fotografiju.

Prenesite Vaše želje, osjećaje, pozdrave i poruke koje će zauvijek ostati zabilježene u materijalnom obliku, u obliku ove čestitke.

Additional information

Dimensions 21 × 10.5 cm
Go to Top