Početna/Rođendanske čestitke/Čestitka Sretan rođendan – Muffini

Čestitka Sretan rođendan – Muffini

kn45.00

Poželite svom najdražem prijatelju, prijateljici, unuku, kolegi naaajslađi rođendan ikad! Kako? Uz našu rođendansku čestitkukoja u sebi skriva najslađe kolačiće!

U intenzivno žutoj čestitki skrivaju se raznobojni kolačići sa trešnjama on top, koji iskaču sa bijele pozadine na kojoj razigrano stoji poruka „Sretan rođendan!”

Personalizacija iznosi 15 KN po čestitki

SKU: 992828 Kategorija:

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
2 3 kn42.75
4 7 kn41.85
8 15 kn40.95
16 50 kn40.50
51 200 kn36.00

Opis

Poželite svom najdražem prijatelju, prijateljici, unuku, kolegi naaajslađi rođendan ikad! Kako? Uz našu rođendansku čestitku koja u sebi skriva najslađe kolačiće! U intenzivno žutoj čestitki skrivaju se raznobojni kolačići koji iskaču sa bijele pozadine na kojoj razigrano stoji poruka „Sretan rođendan!” Ova čestitka idealna je za svakog tko voli rođendane i slatko, ali i za svakog tko uz lijepe želje rođendanku želi pokloniti nešto što će čuvati i uvijek rado ponovno otvoriti…

Uz čestitku dolazi i kuverta, te za dodatnih 5 kuna možete dobiti i personaliziranu poruku koja se urezuje ili printa na unutarnju stranu.

HANDMADE proizvod – Dizajn čestitke je autorski rad, a sama čestitka se nakon oblikovanja i izrezivanja motiva laserom, ručno spaja i ljepi.

POP UP čestitka je poklon koji se čuva cijeli život!

Dodatne informacije

Dimenzije 21 × 11 cm