Čestitka Srce

4.70

Srce je univerzalni simbol ljubavi, pravi poklon za svaku osobu iz vaše okoline, bez obzira na godine, spol ili išta drugo. Bitno je da ima ljubavi! Predstavljamo vam čestitku koja je upravo to – ljubav! Izrađena u crveno bijelom kontrastu, sa stiliziranim prikazom srca na naslovnici i još jednim u POP UP izrezbarenoj verziji, koji se skriva unutar čestitke.

 

Discount per Quantity

Quantity 12 - 34 - 78 - 1516 - 4950 - 399400 - 1000
Price 4.704.474.374.284.234.003.76

Personalizacija iznosi 5 € po čestitki

Description

Srce je univerzalni simbol ljubavi. To je pravi poklon za svaku osobu iz vaše okoline, bez obzira na godine, spol ili išta drugo. Bitno je da ima ljubavi! Predstavljamo vam čestitku koja je upravo to – ljubav! Izrađena u crveno bijelom kontrastu, sa stiliziranim prikazom srca na naslovnici. Još jedno srce nalazi se u POP UP izrezbarenoj verziji, koji se skriva unutar čestitke.

Ovu čestiku možete pokloniti za Valentinovo, godišnjicu, pa čak i rođendan. Isto tako može poslužiti kao zaista elegantna pozivnica/zahvalnica za vjenčanje! 

Uz čestitku dolazi i kuverta, te za dodatnih 5 kuna možete dobiti i personaliziranu poruku koja se urezuje ili printa na unutarnju stranu.

HANDMADE proizvod – Dizajn čestitke je autorski rad, a sama čestitka se nakon oblikovanja i izrezivanja motiva laserom, ručno spaja i ljepi.

POP UP čestitka je poklon koji se čuva cijeli život!

 

 

Čestitkom Srce prenesite ljubav, prijateljstvo, bliskost i povezanost u materijalnom obliku, u obliku trajnog poklona koji će učvrstiti Vašu vezu. Kada prođe puno godina ova čestitka će se izvaditi iz kutije i opet će probuditi lijepa sjećanja na najljepše trenutke provedene zajedno. Dopustite nam da postanemo dio Vaše priče.

 

 

 

 

Prenesite uzbuđenje zbog trenutaka koji se ne zaboravljaju u materijalnom obliku, obliku ove čestitke koja će isto tako dugo pamtiti i čuvati te trenutke, vječno. S ovako malim znakom pažnje pokažite kako veliku ljubav imate prema dragoj osobi.

 

 

 

 

Želite zagrliti dragu osobu, a nije pored Vas?

Pošaljite ovu čestitku i obgrlite ju plaštom ljubavi. Za Vas ćemo dostaviti čestitku i na najudaljeniji dio Zemlje kako bi sigurno stigla u ruke voljene osobe.

 

 

 

 

Volite nekoga, a ne znate to izraziti riječima?

Ovaj poklon će obaviti posao umjesto Vas i prenijeti Vaše uzbuđenje, ljubav, želje i osjećaje koje ne možete izraziti riječima osobi kojoj poklonite ovu čestitku.

 

 

     PERSONALIZACIJA VAŠE ČESTITKE

 

 

Za dodatnih samo 5 €, za Vas ćemo personalizirati čestitku i unijeti tekst po Vašoj želji ili staviti željenu fotografiju.

Prenesite Vaše želje, osjećaje, pozdrave i poruke koje će zauvijek ostati zabilježene u materijalnom obliku, u obliku ove čestitke.

 

Additional information

Dimensions 17 × 12 cm
Go to Top