Čestitka Srce

kn35.00

Srce je univerzalni simbol ljubavi, pravi poklon za svaku osobu iz vaše okoline, bez obzira na godine, spol ili išta drugo. Bitno je da ima ljubavi! Predstavljamo vam čestitku koja je upravo to – ljubav! Izrađena u crveno bijelom kontrastu, sa stiliziranim prikazom srca na naslovnici i još jednim u POP UP izrezbarenoj verziji, koji se skriva unutar čestitke.

Personalizacija iznosi 15 KN po čestitki

SKU: 99287 Kategorija:

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
2 3 kn33.25
4 7 kn32.55
8 15 kn31.85
16 50 kn31.50
51 200 kn28.00

Opis

Srce je univerzalni simbol ljubavi. To je pravi poklon za svaku osobu iz vaše okoline, bez obzira na godine, spol ili išta drugo. Bitno je da ima ljubavi! Predstavljamo vam čestitku koja je upravo to – ljubav! Izrađena u crveno bijelom kontrastu, sa stiliziranim prikazom srca na naslovnici. Još jedno srce nalazi se u POP UP izrezbarenoj verziji, koji se skriva unutar čestitke.

Ovu čestiku možete pokloniti za Valentinovo, godišnjicu, pa čak i rođendan. Isto tako može poslužiti kao zaista elegantna pozivnica/zahvalnica za vjenčanje! 

Uz čestitku dolazi i kuverta, te za dodatnih 5 kuna možete dobiti i personaliziranu poruku koja se urezuje ili printa na unutarnju stranu.

HANDMADE proizvod – Dizajn čestitke je autorski rad, a sama čestitka se nakon oblikovanja i izrezivanja motiva laserom, ručno spaja i ljepi.

POP UP čestitka je poklon koji se čuva cijeli život!

Dodatne informacije

Dimenzije 17 × 12 cm