Home/Turističke čestitke/Čestitka Pozdrav iz Varaždina

Čestitka Pozdrav iz Varaždina

6.00

Svatko tko je jednom bio u Varaždinu, uvijek se vraća i u svom srcu nalazi posebno mjesto za naš grad. Predivan gradić na sjeveru Hrvatske jedan je od bisera koje jednostavno morate vidjeti, a toj posebnosti svakako doprinose brojni barokni tornjevi prosuti diljem grada. U našoj čestitki poredani su jedan do drugog kako bi stvorili vizuru, te poslali „Pozdrav iz Varaždina“.

Discount per Quantity

Quantity 12 - 34 - 78 - 1516 - 4950 - 399400 - 1000
Price 6.005.705.585.465.405.104.80

Personalizacija iznosi 5 € po čestitki

SKU: 99290 Category:

Description

Svatko tko je jednom bio u Varaždinu, uvijek se vraća i u svom srcu nalazi posebno mjesto za naš grad. Predivan gradić na sjeveru Hrvatske jedan je od bisera koje jednostavno morate vidjeti. Toj posebnosti svakako doprinose brojni barokni tornjevi prosuti diljem grada. U našoj čestitki poredani su jedan do drugog kako bi stvorili vizuru, te poslali „Pozdrav iz Varaždina“.

Bez obzira da li ste starosjedioc ili po prvi puta koračate ulicama ovog baroknog grada, naša čestitka savršeno će poslužiti za lijepe želje i pozdrave ili kao podsjetnik na vrijeme provedeno u Varaždinu.

Uz čestitku dolazi i kuverta, te za dodatnih 5 kuna možete dobiti i personaliziranu poruku koja se urezuje ili printa na unutarnju stranu.

POP UP čestitka je poklon koji se čuva cijeli život!

 

 

Zaplovite bespućima života i pošaljite čestitke svima koji su daleko, a u Vašem srcu tako blizu.

U 3D prikazu pošaljite i prenesite djelić puta, avanture, doživljaja, mjesta i destinacije gdje se nalazite.

 

 

 

 

Kada prođe puno godina ova čestitka će se izvaditi iz kutije i opet će probuditi lijepa sjećanja i najljepše uspomene sa putovanja, ljetovanja i odmora. Dopustite nam da postanemo dio Vaše priče.

 

 

 

 

 

Želite dragoj osobi prenijeti djelić Vašeg putovanja, a nije pored Vas?

Pošaljite ovu čestitku u obliku 3D kreativne razglednice i obgrlite ju plaštom ljubavi. Za Vas ćemo dostaviti čestitku i na najudaljeniji dio Zemlje kako bi sigurno stigla u ruke voljene osobe.

 

 

 

 

Prenesite uzbuđenje zbog trenutaka koji se ne zaboravljaju u materijalnom obliku, obliku ove čestitke koja će isto tako dugo pamtiti i čuvati te trenutke, vječno. S ovako malim znakom pažnje pokažite kako veliku ljubav imate prema dragoj osobi.

 

 

     PERSONALIZACIJA VAŠE ČESTITKE

 

 

Za dodatnih samo 5 €, za Vas ćemo personalizirati čestitku i unijeti tekst po Vašoj želji ili staviti željenu fotografiju.

Prenesite Vaše želje, osjećaje, pozdrave i poruke koje će zauvijek ostati zabilježene u materijalnom obliku, u obliku ove čestitke.

Additional information

Dimensions 21 × 11 cm
Go to Top