Početna/Turističke čestitke/Čestitka Paška čipka

Čestitka Paška čipka

kn55.00

Ova posebna 2D POP UP čestitka prikazuje uzorak paške čipke, iznimno lijepe čipke koja potječe iz hrvatskog grada Paga smještenog na otoku Pagu. Prvi zapisi o paškoj čipki potječu iz 15. stoljeća a njena izrazita osobina jest da prije nisu postojale šablone ili nacrti za izradu već se način izrade te njihov uzorak prenosio sa koljena na koljeno, sa majki na kćeri usmenom predajom i praktičnim radom.

Personalizacija iznosi 15 KN po čestitki

SKU: 129957 Kategorija:

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
2 3 kn52.25
4 7 kn51.15
8 15 kn50.05
16 50 kn49.50
51 200 kn44.00

Opis

Ova posebna 2D POP UP čestitka prikazuje uzorak paške čipke. Iznimno lijepa čipka koja potječe iz hrvatskog grada Paga smještenog na otoku Pagu. Prvi zapisi o paškoj čipki potječu iz 15. stoljeća. Njena izrazita osobina jest da prije nisu postojale šablone ili nacrti za izradu. Način izrade te njihov uzorak prenosio sa koljena na koljeno, sa majki na kćeri usmenom predajom i praktičnim radom.

Ova kreativna čestitka samo je dijelić te ljepote.

Uz čestitku dolazi i kuverta te za dodatnih 5 kuna možete dobiti i personaliziranu poruku koja se urezuje ili printa na unutarnju stranu.

HANDMADE proizvod – Dizajn čestitke je autorski rad, a sama čestitka se nakon oblikovanja i izrezivanja motiva laserom, ručno spaja i ljepi.

POP UP čestitka je poklon koji se čuva cijeli život!

 

 

Zaplovite bespućima života i pošaljite čestitke svima koji su daleko, a u Vašem srcu tako blizu.

U 3D prikazu pošaljite i prenesite djelić puta, avanture, doživljaja, mjesta i destinacije gdje se nalazite.

 

 

 

 

Kada prođe puno godina ova čestitka će se izvaditi iz kutije i opet će probuditi lijepa sjećanja i najljepše uspomene sa putovanja, ljetovanja i odmora. Dopustite nam da postanemo dio Vaše priče.

 

 

 

 

 

Želite dragoj osobi prenijeti djelić Vašeg putovanja, a nije pored Vas?

Pošaljite ovu čestitku u obliku 3D kreativne razglednice i obgrlite ju plaštom ljubavi. Za Vas ćemo dostaviti čestitku i na najudaljeniji dio Zemlje kako bi sigurno stigla u ruke voljene osobe.

 

 

 

 

Prenesite uzbuđenje zbog trenutaka koji se ne zaboravljaju u materijalnom obliku, obliku ove čestitke koja će isto tako dugo pamtiti i čuvati te trenutke, vječno. S ovako malim znakom pažnje pokažite kako veliku ljubav imate prema dragoj osobi.

 

 

     PERSONALIZACIJA VAŠE ČESTITKE

 

 

Za dodatnih samo 15.00 kuna, za Vas ćemo personalizirati čestitku i unijeti tekst po Vašoj želji ili staviti željenu fotografiju.

Prenesite Vaše želje, osjećaje, pozdrave i poruke koje će zauvijek ostati zabilježene u materijalnom obliku, u obliku ove čestitke.

Dodatne informacije

Dimenzije 21 × 10.5 cm
Go to Top