Home/Ostale čestitke/Čestitka Motor

Čestitka Motor

6.70

Za sve ljubitelje brzine i akcije na dva kotača predstavljamo 3D POP UP čestitku Motor. U crno-bijeloj izvedbi ova čestitka prikazuje siluetu motocikla na naslovnici, dok se unutra skriva izuzetno detaljni 3D prikaz istog. Namijenjena je svim ljubiteljima vožnje i limenih ljubimaca na dva kotača, ali može i poslužiti kao pozivnica za motorijadu ili godišnje okupljanje motorista.

Discount per Quantity

Quantity 12 - 34 - 78 - 1516 - 4950 - 399400 - 1000
Price 6.706.376.236.106.035.705.36

Personalizacija iznosi 5 € po čestitki

SKU: 99349 Category:

Description

Za sve ljubitelje brzine i akcije na dva kotača predstavljamo 3D POP UP čestitku Motor. U crno-bijeloj izvedbi ova čestitka prikazuje siluetu motocikla na naslovnici, dok se unutra skriva izuzetno detaljni 3D prikaz istog.
Namijenjena je svim ljubiteljima vožnje i limenih ljubimaca na dva kotača, ali može i poslužiti kao pozivnica za motorijadu ili godišnje okupljanje motorista.

Uz čestitku dolazi i kuverta.

POP UP čestitka je poklon koji se čuva cijeli život!

 

 

Prenesite dragoj osobi čestitke za kupnju prvog ili novog motocikla, položeni vozački ispit ili iskoristite ovu čestitku kao savršen poklon svim ljubiteljima brzine i akcije na dva kotača. Čestitka je idealna i kao pozivnica za motorijadu ili godišnje okupljanje motorista.

 

 

 

 

 

Tražite originalan i kreativan poklon za dijete, partnera, prijatelja ili člana obitelji?

Ova čestitka će obaviti posao umjesto Vas i prenijeti Vaše uzbuđenje, ljubav, želje i osjećaje osobi kojoj poklonite ovu čestitku. Ovom lijepom i posebnom gestom pretvorite ljubav i želje u djela.

 

 

 

 

Želite dragoj osobi prenijeti čestitke i želje, a nije pored Vas?

Pošaljite ovu čestitku i obgrlite ju plaštom ljubavi. Za Vas ćemo dostaviti čestitku i na najudaljeniji dio Zemlje kako bi sigurno stigla u ruke voljene osobe.

 

 

 

 

 

Prenesite uzbuđenje zbog trenutaka koji se ne zaboravljaju u materijalnom obliku, obliku ove čestitke koja će isto tako dugo pamtiti i čuvati te trenutke, vječno. S ovako malim znakom pažnje pokažite kako veliku ljubav imate prema dragoj osobi.

 

 

 

     PERSONALIZACIJA VAŠE ČESTITKE

 

 

Za dodatnih samo 5 €, za Vas ćemo personalizirati čestitku i unijeti tekst po Vašoj želji ili staviti željenu fotografiju.

Prenesite Vaše želje, osjećaje, pozdrave i poruke koje će zauvijek ostati zabilježene u materijalnom obliku, u obliku ove čestitke.

Additional information

Dimensions 12 × 185 cm
Go to Top