/, Rođendanske čestitke/Čestitka Kolijevka za curice

Čestitka Kolijevka za curice

kn50.00

Čestitka koja prikazuje malu rozu kolijevku, sa mobilom iznad i malom bebom unutra, slavi djecu i sve obitelji. Sigurni smo da će oduševiti svaku djevojčicu, ali i novopečene roditelje. Bilo da čestitate na rođenju djeteta ili želite obznaniti dolazak novog člana obitelji, ova čestitka je izuzetno kreativan način da tu poruku prenesete ljudima koje volite.

Personalizacija iznosi 5 KN po čestitki

SKU: 163712 Kategorije: ,

Popust na količinu (Popust se obračunava u košarici)

Od Do Cijena po kom
2 3 kn47.50
4 7 kn46.50
8 15 kn45.50
16 50 kn45.00
51 200 kn40.00

Opis

Čestitka koja prikazuje malu rozu kolijevku, sa mobilom iznad i malom bebom unutra, slavi djecu i sve obitelji. Sigurni smo da će oduševiti svaku djevojčicu, ali i novopečene roditelje. Bilo da čestitate na rođenju djeteta ili želite obznaniti dolazak novog člana obitelji. Ova čestitka je izuzetno kreativan način da tu poruku prenesete ljudima koje volite.

Čestitku kolijevku odlikuju izuzetni detalji, od laserski izrezane poruke i ilustracije kolijevke na naslovnici, pa do osmjeha na malom djetetu u njoj.

Uz čestitku dolazi i kuverta, a za dodatnih 5 kuna možete dobiti i personaliziranu poruku koja se urezuje ili printa na unutarnju stranu.

HANDMADE proizvod – Dizajn čestitke je autorski rad, a sama čestitka se nakon oblikovanja i izrezivanja motiva laserom, ručno spaja i ljepi.

POP UP čestitka je poklon koji se čuva cijeli život!

Dodatne informacije

Dimenzije 12 × 12 cm