Home/Prigodne čestitke/Čestitka Kalež

Čestitka Kalež

6.70

Čestitka napravljena za obilježavanje dana Svete pričesti. Čestitka je savršen poklon za dan kada Vaše dijete postaje punopravni član vjerske zajednice i prima Krista u svoj život. Naslovnica je u profinjenoj boji pijeska sa graviranim simbolima kaleža s hostijom i dvije maslinove grančice. Unutrašnjost čestitke je bijele boje. Na donjoj strani nalazi se fotografija kruha i vina – simbola tijela i krvi Kristove. Iz sredine čestitke u 3D formi pojavljuje se kod otvaranja kalež sa hostijom u bijeloj boji.

Discount per Quantity

Quantity 12 - 34 - 78 - 1516 - 4950 - 399400 - 1000
Price 6.706.376.236.106.035.705.36

Personalizacija iznosi 5 € po čestitki

SKU: 185484 Category:

Description

Čestitka napravljena za obilježavanje dana Svete pričesti. Čestitka je savršen poklon za dan kada Vaše dijete postaje punopravni član vjerske zajednice i prima Krista u svoj život.

Naslovnica je u profinjenoj boji pijeska sa graviranim simbolima kaleža s hostijom i dvije maslinove grančice. Unutrašnjost čestitke je bijele boje. Na donjoj strani nalazi se fotografija kruha i vina – simbola tijela i krvi Kristove. Iz sredine čestitke u 3D formi pojavljuje se kod otvaranja kalež sa hostijom u bijeloj boji. Poklonite svojoj djeci, unucima ili nećacima poklon koji će ih zauvijek podsjećati na njihov važan dan.

Uz sve navedeno, na naslovnicu čestitke možemo laserski urezati ime ili dodatnu poruku.

Uz čestitku dolazi i kuverta.

HANDMADE proizvod – Dizajn čestitke je autorski rad, a sama čestitka se nakon oblikovanja i izrezivanja motiva laserom, ručno spaja i ljepi.

POP UP čestitka je poklon koji se čuva cijeli život!

 

 

Čestitkom Kalež prenesite želje, ljubav, prijateljstvo, bliskost i povezanost u materijalnom obliku, u obliku trajnog poklona. Kada prođe puno godina ova čestitka će se izvaditi iz kutije i opet će probuditi lijepa sjećanja na najljepša životna postignuća. Dopustite nam da postanemo dio Vaše priče.

 

 

 

 

Tražite originalan i kreativan poklon za dijete, partnera, prijatelja ili člana obitelji?

Ova čestitka će obaviti posao umjesto Vas i prenijeti Vaše čestitke, uzbuđenje, ljubav, želje i osjećaje osobi kojoj poklonite ovu čestitku. Ovom lijepom i posebnom gestom pretvorite ljubav i želje u djela.

 

 

 

 

Želite dragoj osobi prenijeti čestitke, a nije pored Vas?

Pošaljite ovu čestitku i obgrlite ju plaštom ljubavi. Za Vas ćemo dostaviti čestitku i na najudaljeniji dio Zemlje kako bi sigurno stigla u ruke voljene osobe.

 

 

 

 

Prenesite uzbuđenje zbog trenutaka koji se ne zaboravljaju u materijalnom obliku, obliku ove čestitke koja će isto tako dugo pamtiti i čuvati te trenutke, vječno. S ovako malim znakom pažnje pokažite kako veliku ljubav imate prema dragoj osobi.

 

 

     PERSONALIZACIJA VAŠE ČESTITKE

 

 

Za dodatnih samo 5 €, za Vas ćemo personalizirati čestitku i unijeti tekst po Vašoj želji ili staviti željenu fotografiju.

Prenesite Vaše želje, osjećaje, pozdrave i poruke koje će zauvijek ostati zabilježene u materijalnom obliku, u obliku ove čestitke.

Additional information

Dimensions 15 × 15 cm
Go to Top