Čestitka Brod

6.70

Ukoliko nekome želite sretan put i brz povratak kući ili čestitate rođendan istinskom istraživaču iz vaše ekipe, ova čestitka Brod idealan je poklon i način da prenesete svoju poruku. Čestitka prikazuje predivan jedrenjak, a odlikuje se izuzetno detaljnim prikazom koji se rastvara pred vama i izaziva vauu! efekt.

Discount per Quantity

Quantity 12 - 34 - 78 - 1516 - 4950 - 399400 - 1000
Price 6.706.376.236.106.035.705.36

Personalizacija iznosi 5 € po čestitki

SKU: 99288 Category:

Description

Ukoliko nekome želite sretan put i brz povratak kući ili čestitate rođendan istinskom istraživaču iz vaše ekipe, ova čestitka Brodidealalan je poklon i način da prenesete svoju poruku. Čestitka prikazuje predivan jedrenjak, a odlikuje se izuzetno detaljnim prikazom koji se rastvara pred vama i izaziva vauu! efekt. Mornarsko je plave i bijele boje sa obrisom velebnog jedrenjaka na naslovnoj strani.

Ovaj poklon idealan je za vječne istraživače, mornare ili kapetane, ali i naprimjer maturante ili diplomante koji kreću na putovanje svog života.

Uz čestitku dolazi i kuverta.

POP UP čestitka je poklon koji se čuva cijeli život!

 

 

Zaplovite bespućima života i pošaljite čestitke svima koji su daleko, a u Vašem srcu tako blizu.

U 3D prikazu pošaljite i prenesite djelić puta, avanture, doživljaja, mjesta i destinacije gdje se nalazite.

 

 

 

 

Kada prođe puno godina ova čestitka će se izvaditi iz kutije i opet će probuditi lijepa sjećanja i najljepše uspomene sa putovanja, ljetovanja i odmora. Dopustite nam da postanemo dio Vaše priče.

 

 

 

 

 

Želite dragoj osobi prenijeti djelić Vašeg putovanja, a nije pored Vas?

Pošaljite ovu čestitku u obliku 3D kreativne razglednice i obgrlite ju plaštom ljubavi. Za Vas ćemo dostaviti čestitku i na najudaljeniji dio Zemlje kako bi sigurno stigla u ruke voljene osobe.

 

 

 

 

Prenesite uzbuđenje zbog trenutaka koji se ne zaboravljaju u materijalnom obliku, obliku ove čestitke koja će isto tako dugo pamtiti i čuvati te trenutke, vječno. S ovako malim znakom pažnje pokažite kako veliku ljubav imate prema dragoj osobi.

 

 

     PERSONALIZACIJA VAŠE ČESTITKE

 

 

Za dodatnih samo 5 €, za Vas ćemo personalizirati čestitku i unijeti tekst po Vašoj želji ili staviti željenu fotografiju.

Prenesite Vaše želje, osjećaje, pozdrave i poruke koje će zauvijek ostati zabilježene u materijalnom obliku, u obliku ove čestitke.

Additional information

Dimensions 20 × 15 cm
Go to Top