Home/Turističke čestitke
 • Naša 3D POP UP čestitka prikazuje Amfiteatar u Puli, najveći i najsačuvaniji spomenik antičkog graditeljstva u Hrvatskoj. Po veličini zauzima 6. mjesto među rimskim amfiteatrima na svijetu, te je jedini u svijetu čija su sva tri rimska arhitektonska reda u potpunosti očuvana.
 • Ukoliko nekome želite sretan put i brz povratak kući ili čestitate rođendan istinskom istraživaču iz vaše ekipe, ova čestitka Brod idealan je poklon i način da prenesete svoju poruku. Čestitka prikazuje predivan jedrenjak, a odlikuje se izuzetno detaljnim prikazom koji se rastvara pred vama i izaziva vauu! efekt.
 • Crkva svetoga Marka jedan je od najstarijih građevnih spomenika grada Zagreba te simbol glavnog grada Hrvatske. Čestitka 3D Crkva sv. Marka je izrađena u crveno bijeloj kombinaciji sa natpisom GREETINGS FROM ZAGREB na naslovnici i 3D modelom crkve unutra te predstavlja pravi turistički proizvod, ali i zaista kreativan poklon. Ova kreativnu 3D POP UP čestitku odlikuju izuzetni detalji i elegancija.
 • Kreativna 2D čestitka prikazuje dvor Trakošćan, jedan od najatraktivnijih dvoraca u Hrvatskoj koji je smješten u Hrvatskom zagorju. Na crvenoj naslovnici čestitke urezan je naziv Dvor Trakošćan i silueta samog dvorca.
 • Kreativna 2D čestitka prikazuje dvor Trakošćan i njegov odsjaj u jezeru koje ga okružuje. Trakošćan je jedan od najatraktivnijih dvoraca u Hrvatskoj koji je smješten u Hrvatskom zagorju. Na crvenoj naslovnici čestitke urezan je naziv Dvor Trakošćan i silueta samog dvorca.
 • Jedan od glavnih simbola Varaždina, malog grada na sjeveru Hrvatske, svakako je gradska vijećnica smještena na glavnom gradskom trgu. Čestitka 3D vijećnica je izrađena u crveno bijeloj kombinaciji sa natpisom Varaždin na naslovnici i 3D modelom vijećnice unutra, te predstavlja pravi turistički proizvod, ali i zaista kreativan poklon.
 • Katedrala Sv. Jakova u Šibeniku najznačajnije je graditeljsko ostvarenje 15. i 16. st. na tlu Hrvatske. Zbog svojih iznimnih vrijednosti katedrala je 2000. godine uvrštena u UNESCO-ov popis svjetskog kulturnog nasljeđa. Čestitka 3D Katedrala sv. Jakova u Šibeniku je izrađena u crveno bijeloj kombinaciji sa natpisom GREETINGS FROM ŠIBENIK na naslovnici i 3D modelom katedrale unutra te predstavlja pravi turistički proizvod, ali i zaista kreativan poklon.
 • Ova 2D POP UP čestitka prikazuje zadarsku katedralu Sv. Stošije, najveće crkve u Dalmaciji. Sv. Stošija je sagrađena u 12. i 13. stoljeću, a uz predivno pročelje posebnost katedrale je i zvonik na čijem vrhu se uzdiže visoka završna piramida s mjedenim kipom anđela.
 • Ova predivna 2D POP UP čestitka prikazuje uzorak lepoglavske čipke, čipke iznimne ljepote koja potječe iz hrvatskog grada Lepoglave. Sadrži stilizirane oblike flore i faune te barokne i geometrijske motive. Ova kreativna čestitka samo je dijelić te ljepote.
 • Plaža, pijesak, modro plavo more i nebo prošarano oblacima… Sunčane naočale, japanke i hladno piće sastavnice su svakog dobrog ljetnog dana na plaži. Naša 2D čestitka objedinjuje sve to i predstavlja odličan poklon i/ili uspomenu na ljetna radoblja i trenutke provedene uz more.
 • Tko od nas ne voli more, plažu, palme, ležaljke i koktele? Pa zašto ne onda baš tom scenom poslati poruku, bez obzira da li čestitate rođendan, životni uspjeh, dobar provod na godišnjem ili jednostavno želite nekome pokazati kako vam je predivno na vašem godišnjem odmoru. Tragovi u pijesku, školjke i koktelćić dovoljni su da osobu kojoj je čestitka namijenjena transportiraju u njen djelić raja.
 • Sigurno ste se bar jednom kao dijete, a možda i kasnije zaigrali u pijesku. Plaža, pijesak, sunce i lopatice – sastavnice su svakog dobrog ljetnog dana na plaži. Naša 2D čestitka objedinjuje sve to i predstavlja odličan poklon i/ili uspomenu na ljetna radoblja i trenutke provedene u pijesku.
 • Plaža, pijesak, sunce i sladoled – sastavnice su svakog dobrog ljetnog dana na plaži. Naša 2D čestitka objedinjuje sve to i predstavlja odličan poklon i/ili uspomenu na ljetna radoblja i trenutke provedene na plaži.
 • Tko od nas ne voli more, plažu, palme i povjetarac u kosi? Pa zašto ne onda baš tom scenom poslati poruku, bez obzira da li čestitate rođendan, životni uspjeh, dobar provod na godišnjem ili jednostavno želite nekome pokazati kako vam jepredivno na vašem godišnjem odmoru. Tragovi u pijesku, školjke i koktelćić u ruci dovoljni su da osobu kojoj je čestitka namijenjena transportiraju u njen djelić raja.
 • Ova posebna 2D POP UP čestitka prikazuje uzorak paške čipke, iznimno lijepe čipke koja potječe iz hrvatskog grada Paga smještenog na otoku Pagu. Prvi zapisi o paškoj čipki potječu iz 15. stoljeća a njena izrazita osobina jest da prije nisu postojale šablone ili nacrti za izradu već se način izrade te njihov uzorak prenosio sa koljena na koljeno, sa majki na kćeri usmenom predajom i praktičnim radom.
 • Svatko tko je jednom bio u Varaždinu, uvijek se vraća i u svom srcu nalazi posebno mjesto za naš grad. Predivan gradić na sjeveru Hrvatske jedan je od bisera koje jednostavno morate vidjeti, a toj posebnosti svakako doprinose brojni barokni tornjevi prosuti diljem grada. U našoj čestitki poredani su jedan do drugog kako bi stvorili vizuru, te poslali „Pozdrav iz Varaždina“.
 • 3D POP UP kreativna čestitka „Gretings from Split“ na plavoj naslovnici prikazuje siluetu Splitske katedrale dok među svojim stranicama skriva izuzetno detaljan 3D prikaz tornja te katedrale.
 • 3D POP UP čestitka Stari grad Čakovec prikazuje najveći i najvažniji graditeljski objekt te vrste u Međimurjskoj županiji, u kojem je trenutno smješten Muzej Međimurja. Čestitka je izrađena u plavo bijeloj kombinaciji s natpisom i siluteom Starog grada na naslovnici te 3D modelom građevine unutra. Ova čestitka predstavlja pravi turistički proizvod, ali i zaista kreativan poklon.
Go to Top