Početna/Ostale čestitke
 • Kolega iz lovačkog društva ima rođendan, organizirate natjecanje u streljaštvu ili jednostavno trebate originalni poklon za prijatelja lovca naša 2D čestitka „Najbolji strijelac“ savršeno je rješenje za Vas. Naslovnica je u crvenoj boji zrelih šumskih jagoda sa laserski izrezanim motivom mete i natpisom „Najboljem strijelcu“. Kada otvorite čestitku iz bijele podloge iskače lovac s puškom praćen svojim lovačkim psom.  Na bijeloj pozadini nalazi se otisnut natpis po želji.
 • Kolega iz lovačkog društva ima rođendan, odlazite prijateljskom lovačkom društvu u posjetu i/ili domjenak ili jednostavno trebate originalni poklon za prijatelja lovca naša 3D čestitka Lovačka čeka upravo je ono što tražite. Naslovnica je šumski zelene boje sa laserski izrezanim motivom lovca sa puškom, a kada je otvorite iz snježno bijele podloge izrasta 3D model lovačke čeke.
 • Organizirate natjecanje i želite originalne nagrade za pobjednike ili jednostavno želite nekome poručiti da je Vaš šampion, ovom čestitkom to ćete mu/joj nedvojbeno dati do znanja. Ova 3D čestitka ima zlatnu naslovnicu sa personaliziranim laserski izrezanim natpisom, a kada ju otvorite iz bijele podloge iskače 3D model zlatnog pehara.
 • Za sve ljubitelje oldtimer limenih ljubimaca predstavljamo 3D POP UP čestitku Auto. Ova čestitka prikazuje siluetu automobila na naslovnici, dok se unutra skriva izuzetno detaljni 3D prikaz istog. Namijenjena je svim ljubiteljima vožnje i automobila, a idelana je i za pozivnice na događaj auto kuće ili udruge ljubitelja oldtimer automobila.
 • Za sve ljubitelje glazbe, bez obzira da li čestitate blagdane, rođendan ili nešto sasvim treće. Dopustite da ova čestitka unese glazbu i ljubav u srce onog kome je namijenjena. Čestitka na naslovnici prikazuje siluetu saksofonista zanesenog u svoju glazbu, dok u unutrašnjosti čuva pravi mali glazbeni sastav okružen notama.
 • Uz čestitku dolazi i kuverta, te za dodatnih 5 kuna možete dobiti i personaliziranu poruku koja se urezuje ili printa na unutarnju stranu.
 • Za sve ljubitelje brzine i akcije na dva kotača predstavljamo 3D POP UP čestitku Motor. U crno-bijeloj izvedbi ova čestitka prikazuje siluetu motocikla na naslovnici, dok se unutra skriva izuzetno detaljni 3D prikaz istog. Namijenjena je svim ljubiteljima vožnje i limenih ljubimaca na dva kotača, ali može i poslužiti kao pozivnica za motorijadu ili godišnje okupljanje motorista.
 • Čestitka namijenjena sportašima, posebice nogometašima i svim zaljubljenicima u najbitniju sporednu stvar na svijetu, ali i svima kojima ovim poklonom želite  čestitati na njihovom osobnom ili poslovnom uspjehuna njihovom savršenom pogotku!
 • Ova kreativna 3D POP UP čestitka zapravo je primjer promotivnog poslovnog poklona tvrtke kojim možete čestitati blagdane svojim poslovnim partnerima i klijentima ili jednostavno promovirati proizvode, usluge i projekte svoje tvrtke. Čestitka je izrađena u žuto bijeloj kombinaciji boja, a u sebi sadrži 3D model pečata zajedno sa logotipima projekata, potpisima zaposlenika te personaliziranim tekstom.
 • Ova 3D POP UP čestitka prikazuje vatrogasno navalno vozilo i zapravo predstavlja vatrogasni suvenir, no u sličnoj izvedbi može služiti i kao čestitka vašeg društva, ali i pozivnica na vaše vatrogasno natjecanje ili događanje, zahvalnica, pohvalnica i još mnogo toga.
 • Čestitka izrađena po narudžbi za prave navijače. U svijetlo plavoj boji sa poznatim zaštitnim znakom i logotipom Kluba navijača.
 • Organizirate li savršeno strašan tulum za Noć vještica, ova će Vam pozivnica pritom zajamčiti dašak jezovite originalnosti. Naslovnica je krvavo crvene boje, unutrašnjost se sastoji od 2Dprikaza nacerenih bundeva koje ne garantiraju ništa “dobro”. Iza bundeva je printana podloga sa krvavim natpisom “Happy Halloween”.
 • Organizirate tulum za Noć vještica, a ne znate kako “namamiti” goste? Naša 2D pozivnica savršeno je rješenje za Vas. Naslovnica pozivnice je krvavo crvene boje s natpisom “Halloween party” oko kojeg oblijeću šišmiši, a kada je otvorite iz nje iskače prikaz uklete kuće zasjenjene crvenim odsjajem neba pod punim mjesecom. Da bi se upotpunio jezivi doživljaj u pozadini se naziru sjene grobova pod sasušenim granama odavno utihnulog drveća.
Go to Top