Home/Božićne čestitke
 • Čestitka Anđeo

  3.764.70
  Predivna kreativna čestitka sa siluetom anđeoskih krila na tamnoplavoj naslovnici, unutar svojih stranica skriva 2D prikaz uspavanog anđela na nježno plavim oblacima. Anđeo milog lica u Vaše ime može čestitati na novom životnom uspjehu, izraziti sućut ili jednostavno poručiti vašoj dragoj osobi da mislite na nju.
 • Čestitka Božićno drvce

  4.806.00
  Božićno drvce okićeno sjajnim kuglicama i bljeskavim lampicama, šareni pokloni ispod njega, te toplina koja se širi iz lagane vatre u kaminu – zaista su glavni sastojci svakog pravog Badnjaka. Kao scena iz najboljih božićnih filmova priziva u sjećanje sve uspomene proteklih Badnjaka i blagdana provednih u krugu najmilijih.
 • Čestitka Djed Božićnjak s darovima

  4.806.00
  Djedica sa svojim vjernim sobom kreće u godišnju turneju, a na sanjkama vozi šarene poklone. Čestitka uz poruku Sretan Božić, prikazuje pravi božićni ugođaj i svakoga vraća u djetinjstvo, podsjeća na miris finih pećenih kolača, pogled kroz prozor na snježne pahulje i iščekivanje djedice u crvenom odijelu. Čestitka je namijenjena svima koji obožavaju božićne blagdane, te smo sigurni da ovaj poklon nikog neće ostaviti ravnodušnim, a možda i završi na božićnom drvcu!
 • Čestitka Djed Božićnjak s jelkom

  4.806.00
  Djedica sa svojim vjernim sobom kreće u godišnju turneju, a na sanjkama vozi zelenu božićnu jelku. Čestitka uz poruku Merry Christmas, prikazuje pravi božićni ugođaj i svakoga vraća u djetinjstvo, podsjeća na miris finih pećenih kolača, pogled kroz prozor na snježne pahulje i iščekivanje djedice u crvenom odijelu.
 • Čestitka Saonice

  5.366.70
  Djed Božićnjak sa svojim vjernim sobovima kreće u godišnju turneju, a na sanjkama vozi mnoštvo poklona. Ova 3D POP UP čestitka uz poruku Merry Christmas prikazuje pravi božićni ugođaj i svakoga vraća u djetinjstvo, podsjeća na miris finih pećenih kolača, pogled kroz prozor na snježne pahulje i iščekivanje djedice u crvenom odijelu.
 • Čestitka Snjegović

  5.366.70
  Božićna kreativna čestitka koja prikazuje božićno drvce i snjegovića sa šeširom. Izvedena je u bijelo zeleno crvenoj varijanti sa mnoštvom zvjezdica i natpisom Sretan Božić. Čestitku možete pokloniti povodom blagdana jer ova kreativna 3D POp Up čestitka idealan je način da najbližima čestitate Božić!
 • Čestitka Spiralno drvce

  2.723.40
  Izuzetno kreativna čestitka koja prikazuje stilizirano i spiralno božićno drvce unikatan je način da svojim najdražima čestitate blagdane! Izvedena je u bijelo zelenoj varijanti sa mnoštvom zvijezdica i natpisom Sretan Božić. Čestitku možete obogatiti logotipom tvrtke, posebnom porukom ili adresom web stranice.
 • Čestitka Sretan Božić – Poklon

  5.366.70
  Pokloni su uz Djeda Božićnjaka, sveopću radost i dobre želje, sastavni dio svakog Božića, a mi vam donosimo dva poklona u jednom! Ova 3D POP UP čestitka zaista je idealan poklon za blagdane, a posebice jer u sebi sadrži 3D model poklona sa mašnom na kojoj je ispisana poruka Sretan Božić!
 • Čestitka Štalica

  3.764.70
  Tradicionalna božićna scena koja prikazuje trenutak kada su Josip i Marija položili novorođenog Isusa u jasle smještene u trošnoj štalici. Zaželite nekome Blagoslovljen Božić i širite božićno veselje na malo drugačiji način – ovom POP UP čestitkom koja predstavlja savršeni božićni poklon.
 • Čestitka Zlatni Anđeo

  4.806.00
  POP UP česttika Zlatni anđeo prikazuje anđela zlatne kose i raširenih krila u molitvi. Zlatno bijela kombinacija boja dodaje čestitki dozu elegancije, a izuzetni detalji oduševljavaju. Poklonite čestitku Zlatni anđeo povodom pričesti ili krštenja, povodom blagdana ili kako bi izrazili sućut.
 • Drvena čestitka – Borići

  2.723.40
  Mnoštvo malih božićnih borića na ovoj drvenoj čestitki stvara zaista pravu božićnu poruku namijenjenu svima koji obožavaju božićne blagdane i sve vezano uz to šareno i radosno vrijeme u godini.  Ova čestitka, uz to što je kreativna, ima i svoju zelenu stranu, te je idealan božićni poklon za sve ljubitelje ekoloških proizvoda, prirodnih materijala i dobrih želja.
 • Drvena čestitka – Jelka

  2.723.40
  Drvena čestitka – Jelka prikazuje božićnu jelku okićenu zvijezdama s najvećom zvijezom na vrhu. Jednostavna, elegantna i zaista božićna čestitka svakako se mora naći ispod vašeg bora ( a možda završi i na njemu). Ova čestitka, uz to što je kreativna, ima i svoju zelenu stranu, te je idealan božićni poklon za sve ljubitelje ekoloških proizvoda, prirodnih materijala i dobrih želja.
 • Drvena čestitka – Kuglice

  2.723.40
  Kreativna drvena čestitka Kuglice je izrađena od drva na kojem su laserom urezani različiti motivi – elegantne božićne kuglice i ispod njih poruka Sretan Božić! Ova čestitka, uz to što je kreativna, ima i svoju zelenu stranu, te je idealan božićni poklon za sve ljubitelje ekoloških proizvoda, prirodnih materijala i dobrih želja.
 • Drvena čestitka – Mašna

  2.723.40
  Čestitka Mašna je uz mašnu okićena i božikovinom, neobično lijepom biljkom koja je sastavni dio svakog božićnog razdoblja i obavezan božićni ukras. Ova čestitka, uz to što je kreativna, ima i svoju zelenu stranu, te je idealan božićni poklon za sve ljubitelje ekoloških proizvoda, prirodnih materijala i dobrih želja.
 • Drvena čestitka – Note

  2.723.40
  Čestitka Note je uz natpis Sretan Božić okićena božićnim zvonima i notama koje zazivaju božićne melodije. Ova čestitka, uz to što je kreativna, ima i svoju zelenu stranu, te je idealan božićni poklon za sve ljubitelje ekoloških proizvoda, prirodnih materijala i dobrih želja.
 • Drvena čestitka – Sretan Božić

  2.723.40
  Kreativna drvena čestitke Sretan Božić prikazuje vijenac od lišća i cvijeća koji okružuju poruku „Sretan Božić“! Ova čestitka, uz to što je kreativna, ima i svoju zelenu stranu, te je idealan božićni poklon za sve ljubitelje ekoloških proizvoda, prirodnih materijala i dobrih želja.
 • Drvena dekoracija – Božićne saonice

  8.0010.00
  Božićne saonice su ručno izrađena dekoracija od kvalitetne šperploče, te predstavljaju idealan božićni poklon. Dekoracija prikazuje dva soba i divne saonice u koje možete staviti dodatne dekoracije, poklončiće i slično… Ovo je idealna božićna dekoracija za Vaš dom, a može biti i poseban poklon.
 • Božićno drvce sa zvonom je ručno izrađena dekoracija od kvalitetne šperploče, te predstavlja idealan božićni poklon. Prikazuje motive stiliziranog božićnog drvca sa zvoncem, a izuzetni detalji daju joj posebnu vrijednost. Ovo je idealna božićna dekoracija za Vaš dom, a može biti i poseban poklon.
Go to Top