Ukoliko u svojoj suvenirnici, cvjećari, knjižari, dućanu želite proširiti svoj asortiman pozivamo Vas da nam se javite, bez obzira iz kojeg dijela Hrvatske dolazite. Naše kreativne 2D i 3D POP UP čestitke mogu postati savršen suvenir vaše tvrtke, grada, otoka ili cijele regije.

Pozivamo vas da nam se javite sa svojim idejama, prijedlozima, dizajnom te da zajedničkim snagama osmislimo nove ideje i proizvode. Naši stručnjaci i dizajneri mogu svaku ideju iz jednodimenzionalnog svijeta dovesti u 2D i 3D svijet!

Dosad smo osmislili opširan asortiman čestitki za rođenje, sakramente svete Pričesti i Potvrde, rođendane, vjenčanja i godišnjice, Božić i Uskrs, turističke čestitke s prigodnim motivima koji čine identitet nekog mjesta prepoznatljivim, a konstanto dalje razvijamo našu kreativnu priču.

Pogledajte galeriju naših proizvoda ovdje, a u nekoliko sljedećih fotografija pokazat ćemo Vam samo dijelić našeg asortimana.

Javite nam se ako ste zainteresirani za suradnju, kupnju ili imate svoju ideju za nove čestitke s vizualima i logotipovima vaše tvrtke. Ako želite biti dio naše priče, svakako nam se odmah javite, a mi vam garantiramo kvalitetu materijala i izrade.

Javiti nam se možete na [email protected] ili www.facebook.com/creativepopupscom/