Znate li da svaku kreativnu 2D i 3D POP UP čestitke možemo dodatno obogatiti vašom personaliziranom porukom? Da, tako je! A sada vam donosimo i akciju u sklopu koju ćemo to odraditi sasvim besplatno.

Dakle, na vama je da odaberete čestitku iz našeg webshopa na www.creative-popups.com, osmislite posebnu poruku, tekst ili želje, a mi ćemo GRATIS prilagoditi tekst i ubaciti na unutarnju stranu čestitke, te isprintati ili pomoću lasera izrezati željenu poruku!

Bez obzira da li želite sve najbolje posebnom rođendanku, lijepim željama dodatno upotpuniti poklon za vjenčanje ili s nekoliko toplih riječi čestitati prijateljima, obitelji i najdražima na novom uspjehu, odaberite našu POP UP čestitku jer to je poklon koji se čuva cijeli život!

Akcija traje do 25. siječnja 2018. godine.

Izdvajamo našu 3D POP UP čestitku Diplomska kapa koja predstavlja savršen poklon za uspješan završetak fakulteta. Na njenoj unutarnjoj stranici možemo upisati posebnu poruku za diplomanta, dok na naslovnicu čestitke možemo laserski urezati ime ili dodatnu poruku. Naručite ovdje…

POP UP čestitke su HANDMADE proizvod – Dizajn čestitke je autorski rad, a sama čestitka se nakon oblikovanja i izrezivanja motiva laserom, ručno spaja i lijepi.

Ako uz personaliziranu poruku želite i sasvim poseban dizajn same čestitke, javite nam se sa svojom idejom na [email protected] i dopustite da zajedno osmislimo zaista originalan poklon! Neke od POP Up čestitki koje smo radili po narudžbi možete vidjeti ovdje