Dragi mladenci,

GIT u svojoj ponudi odnedavno ima cijeli niz novih proizvoda namijenjenih vašem vjenčanju! Naime, uz već poznate usluge grafičkog dizajna i izrade pozivnica i zahvalnica, jelovnika i popisa gostiju, donose vam i nove proizvode koji će zaokružiti vaš poseban dan i dati mu posebnu notu!

Ako već imate ideje i znate točno što želite ili vam je potreban netko tko će umjesto vas odraditi sve detalje, svakako se javite. GIT-ovi dizajneri svojim su radovima doprinijeli brojnim vjenčanjima, uvijek imajući na umu eleganciju prije svega.

Dopustite da sudjelujemo u organizaciji vašeg dana…

Usluge koje vam možemo ponuditi su:

majice za momačke i djevojačke proslave sa printom
grafički dizajn i izrada pozivnica i zahvalnica, kuverte
izrada i gravura drvenih pozivnica i zahvalnica
izrada 2D i 3D POP UP pozivnica i zahvalnica
grafički dizajn i izrada jelovnika
grafički dizajn i izrada natpisa “Živjeli mladenci “
grafički dizajn i izrada natpisa sa imenima za stolove
dizajn i izrada drvenih putokaza
grafički dizajn i izrada etiketa za vino
grafički dizajn i izrada popisa gostiju – raspored sjedenja
izrada dodataka za tortu
torbice za vjenčanja
pečati za vječanja
graviranje čaša i privjesaka za ključeve
razne poklon kutije i pokloni zahvale za vaše goste
drveni foto albumi
i još mnogo toga
Iz bogate ponude izdvajamo:

MAJICE SA TISKOM

Majice za djevojačke i momačke zabave sa ludim motivima i tekstom po odabiru. Odaberite boje, veličine i sadržaje po želji te budite spremni za Vašu najluđu noć.

UKRASNA POZIVNICA ZA VJENČANJE SA ČIPKOM OD PAPIRA

Izuzetno efektna no istovremeno elegantna pozivnica za vjenčanje izrađena od kvalitetnog papira i stilizirana omotnica sa papirnatim elementima čipke. U omotnicu se umeće pozivnica sa željenim tekstom koji poziva na dan vjenčanja.

ČESTITKA DRVO LJUBAVI

Ova 3D POP UP čestitka prikazuje prekrasno drvo ljubavi ukrašeno malim crvenim srdašcima i natpisom “Love” u podnožju stabla. Čestitka je izrađena u bijelo crvenoj kombinaciji sa stiliziranim srcem i natpisom “Love” na naslovnici. Idealna je za poklon za Valentinovo, pozivnicu na vjenčanje ili jednostavno znak pažnje za nekoga koga zaista volite.

Uz čestitku dolazi i kuverta te za dodatnih 5 kuna možete dobiti i personaliziranu poruku koja se urezuje ili printa na unutarnju stranu. HANDMADE proizvod – Dizajn čestitke je autorski rad, a sama čestitka se nakon oblikovanja i izrezivanja motiva laserom, ručno spaja i ljepi.

VJENČANE ČAŠE SA GRAVUROM

Upotpunite svadbeno slavlje personaliziranim čašama za mladence ili svadbenim poklonom elegantnim čašama na koje pomoću laserske tehnologije graviramo natpise po želji. Gospodin & gospođa, imena mladenaca, datum i ljubavni motivi… Svečan i praktičan poklon za početak zajedničkog života.

Cjelokupnu ponudu možete pogledati u novom katalogu…

Javite se na [email protected]