Čestitke za Valentinovo prvi puta su poslane u srednjovjekovnoj Danskoj. To su bile anonimne čestitke ručno izrađene od prešanih cvjetića visibaba. Godinama su se slale ručno rađene i ukrašene čestitke i pisma voljenim osobama. Neke od tih čestitki možemo pronaći u muzejima i zbirkama i prava su mala umjetnička i povijesno značajna djela koja pričaju priču čovječanstva.

Esther Howland, Worcester, Massachusetts, prva je osoba koja je uspješno komercijalizirala proizvodnju čestitki. Njezine čestitke bile su ručno rađene i ukrašavane, te su nesumnjivo mnogima u to doba (19. stoljeće) pomogle u njihovim romantičnim poduhvatima.

Odonda je proizvodnja čestitki postala komercijalna djelatnost da bi se u novije vrijeme sve više ponovno cijenile ručno rađene, personalizirane čestitke.

Na tom tragu, mi smo spojili modernu lasersku tehnologiju te je oplemenili kreativnošću i jedinstvenošću koju donosi ručna izrada čestitki. Naše 2D i 3D ljubavne čestitke autorski su radovi koji se laserski režu, a svaka se pojedina ručno sklapa i po želji personalizira tekstom, motivom ili fotografijom. U sljedećoj galeriji pustit ćemo da slika govori više od tisuću riječi.

 

Naše kreativne ljubavne čestitke možete naručiti ovdje

Iskoristite ovu posebnu prigodu i naručite svoje personalizirane, kreativne ljubavne čestitke sada po 30% nižoj cijeni.

Sretno vam Valentinovo!