Pripremili smo čitavu paletu božićnih 2D i 3D božićnih čestitki od papira i drva za predstojeće božićne i novogodišnje blagdane. Zaželite svojim poslovnim partnerima, kupcima i klijentima sretne blagdane originalnim poslovnim poklonom koji će držati na svom stolu čitave godine.

Kreativne POP UP čestitke mogu biti izvrstan promotivni alat.

Svojim poslovnim partnerima želite čestitati ili zahvaliti na suradnji – na malo drugačiji način? Odaberite i zamislite željenu čestitku sa prigodnim motivom, ubacite boje, logo, slogan svoje tvrtke i impresionirajte partnere i klijente…

Za Vas smo pripremili:

  • 2D božićne čestitke s mogućnošću personalizacije, a možemo za Vas osmisliti potpuno novu čestitku prema Vašim idejama
  • 3D božićne čestitke – postojeće možemo kompletno personalizirati, a prema Vašim idejama osmislit ćemo i proizvesti nove
  • 3D drvene božićne čestitke i dekoracije koje možemo dodatno personalizirati gravurom po Vašoj želji. Nudimo dekoracije nastale iz drva uz pomoć vrhunske laserske tehnologije koja omogućuje izuzetnu preciznost: Božićne saonice, Božićno drvce sa zvonom, Novogodišnji stalak Varaždin sa vizurom grada Varaždina, Božićno drvce spiralno i Božićno selo.

Ukoliko i vi imate ideju za zaista posebnu 2D ili 3D POP UP čestitku, sve što trebate učiniti jest javiti nam se na [email protected]m i objasniti što želite.