Organizacija tuluma za Noć vještica nezamisliva je bez prigodnih pozivnica koje odaju dašak očekivane atmosfere. Pozivnice su vizualni nagovještaj koji Vašim gostima nudi kratki uvid u ono što ih očekuje. Ili barem u ono što želite da misle da ih očekuje. Za ovu grozomornu noć možda je i bolje da ne znaju baš sve.

Ako ih želite „namamiti“ u svoju kuću naša 2D pozivnica „Ukleta kuća“ savršeno je rješenje za Vas. Naslovnica pozivnice je krvavo crvene boje s natpisom “Halloween party” oko kojeg oblijeću šišmiši, a kada je otvorite iz nje iskače prikaz uklete kuće zasjenjene crvenim odsjajem neba pod punim mjesecom. Da bi se upotpunio jezivi doživljaj u pozadini se naziru sjene grobova pod sasušenim granama odavno utihnulog drveća.

Pozivnicu Ukleta kuća možete naručiti direktno putem našeg web-shopa – ovdje .

Ukoliko imate goste manje sklone stravama Uklete kuće tada smo za Vas pripremili Jezive bundeve koje će Vam zajamčiti dojam jezovite originalnosti. Naslovnica je krvavo crvene boje, unutrašnjost se sastoji od 2D prikaza nacerenih bundeva koje ne garantiraju ništa “dobro”. Iza bundeva je printana podloga sa krvavim natpisom “Happy Halloween”.

Pozivnicu Jezive bundeve možete naručiti – ovdje.

 

Pozivnice imaju mogućnost personalizacije, te za dodatnih 5 KN možete izabrati natpis po želji i na taj način osigurati da će Vaši gosti doista „pasti“ u Vaše ruke.

Po Vašem upitu nudimo i količinski popust.

Za sve dodatne informacije molimo Vas da nam se obratite na [email protected] .

Više informacija o ostalim proizvodima za Noć vještica možete pronaći ovdje.