pozdrav_iz_vz_2

25-godišnja tradicija poslovanja na području grafike, informatike i trgovine nas je odvela na mnoga putovanja i zato imamo tisuće priča za ispričati, ali moramo priznati da je ovo definitivno jedna od najljepših i najkreativnijih iz naše “knjige”.

POP UP čestitke prepoznate su diljem svijeta, no u našim krajevima gotovo da i nisu zastupljene. Nas je ova priča istog trena inspirirala i bacili smo se na posao.

Tvrtka Git d.o.o. već dugi niz godina djeluje u srodnim područjima, te su naši stručnjaci spremno prihvatili novi izazov. Na ovim stranicama vam predstavljamo sasvim posebne POP UP čestitke koje su nastale od srca!

Uz  izuzetan dizajn, kvalitetan papir i modernu lasersku tehnologiju kojom se izrezuju oblici, sastavni dio procesa nastajanje svake čestitke su i marljive ruke koje iz djelića stvaraju nevjerojatnu POP UP priču.

 

Ekologija

Obzirom da u svakodnevnom poslovanju ulažemo kontinuirane napore kako bi ostvarili što pozitivniji utjecaj na okolinu, a time i okoliš u cijelosti, želja nam je sve iskoristive materijale i viškove nastale tokom proizvodnje pojedinih proizvoda iskoristiti, a ne baciti. Upravo zato osmislili smo 2D čestitke koje su izrađene iz drvenih elemenata i recikliranog papira, točnije naših svakodnevnih viškova.

Ništa ne bacamo, već stvaramo nove proizvode i nove vrijednosti, a time kontinuirano radimo na što pozitivnijem utjecaju na okoliš.

git_poslovna_2

 

GIT d.o.o. iz Varaždina

logo_mali_150Inače, tvrtka Git d.o.o. iz Varaždina posluje već 25 godina te je univerzalno prepoznata po grafici, informatici i trgovini (izrada pečata). Obzirom da je vizija tvrtke kontinuirani razvoj „inovacijama do uspjeha“, uz sve navedeno zaposlenici tvrtke neprestano razvijaju i pružaju nove usluge i proizvode, a među njima su od 2016. godine i POP UP čestitke.

Ideja, dizajn, izrada i predstavljanje čestitki svijetu – sve su to faze koje odrađuju GIT-ovci, kontinuirano razvijajući i unapređivajući proizvodne procese, a sve kako bi kupci i klijenti bili zadovoljni, te POP UP čestitke prepoznali kao poklon koji se čuva cijeli život!